Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Anna Beauty Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat umplere riduri Beauty Defect Repair (BDR)
1800 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul revolutionar de remediere a efectelor imbatranirii combate vizibil si imediat semnele imbatranirii, are efect spectaculos, de lunga durata, tonifica si reda elasticitatea.

Ce presupune si cum se realizeaza aceasta metoda ?
Aceasta metoda combina o larga varietate de tehnici, ce functioneaza asemenea rotitelor unui ceas. Schimbarea epidermei, ce devine mai permeabila si a carei rezistenta scade, reprezinta punctul de start in tratament. Acesta este urmat de strapungerea straturilor superioare ale epidermei. Ace de dimensiuni microscopice patrund in invelisurile epidermei si formeaza un strat de conductori ce transporta ingredient!! activi in epiderma. Acesta metoda este foarte delicata incat nu sunt lezate capilarele sau celulele. Difuziunea prin stratul poros este minimizata si fara durere. in combinatie cu proceduri aditionale de tratament care utilizeaza aparate, se obtine o profunda penetrare a ingredientilor activi. Metoda Beauty Defect Repair este folosita cu succes pentru:

imbunatatirea infatisarii tenului;
purificarea tenului;
minimizarea problemelor atrofice;
minimizarea liniilor de expresie;
marirea tonusului si a elasticitatii;
stimularea si accelerarea diviziunii celulare;
reactivarea propriilor functii ale pielii;
impotriva impurificarii tenului;
impotriva cuperozei;
Este sinteza ideala intre un tratament manual, modern cu ingredienti activi si tehnologia de inalta performanta. Rezultatul tratamentului, vizibil imediat, ofera senzatii placute si de durata. Beauty Defect Repair este un sistem care promite succesul si este potrivit pentru toate institutele cosmetice. Eficacitatea foarte ridicata si rezultatele vizibile imediat sunt rezultatele unui tratament foarte placut si deosebit
Din Gura in Gura
Alte Produse